Pravila korištenja

Posjetitelji i korisnici ove internetske stranice mogu preuzeti radove na svoja računala i ispisati ih za svoju osobnu uporabu, ali preuzimanje za bilo koju drugu svrhu, uključujući za postavljanje na druge internetske stranice s priopćenjima ili arhive može biti učinjeno samo uz prethodnu pisanu suglasnost autora ili drugih nositelja prava. Ako bi nakon tiskane ili elektroničke objave, autorsko pravo bilo preneseno ili ustupljeno izdavaču ili bi za neka ovlaštenja koja čine autorsko pravo bilo zasnovano pravo iskorištavanja u korist izdavača, na autoru je odgovornost da s time bude upoznat i da obavijesti urednike ove internetske stranice kako bi se rad po potrebi uklonio sa stranice. U slučaju u kojem je autor zadržao autorsko pravo, odnosno sva ovlaštenja iz sadržaja autorskog prava, na autoru je odgovornost da obavijesti urednike ako i kada želi uklanjanje rada s ove internetske stranice.

 

Za oblik i sadržaj radova odgovorni su isključivo pojedini autori. Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, Hrvatska zaklada za znanost i urednici ove internetske stranice ne jamče za kvalitetu radova u pripremi. Urednici nastoje na internetsku stranicu postaviti samo točne i potpune podatke. Međutim, ne preuzimaju nikakvu odgovornost ili jamstvo za ažurnost, točnost ili potpunost bilo kojeg podatka koji je stavljen na ovu internetsku stranicu. To se također odnosi i na sve poveznice na koje ova internetska stranica upućuje izravno ili neizravno, kao i na sadržaj stranica kojima se pristupa takvim poveznicama.

 

Zadržavamo pravo izmjena ovih Pravila korištenja i bilo kojeg podatka na ovoj internetskoj stranici bez bilo kakve obavijesti, prethodne ili naknadne.